Dr. Obstetrician-Ginecolog
Iraida Snigur
Mgr. Natalia Lupușor, management și promovare

Vrem să-ți vorbim despre ginecologie, altfel.

Platforma gyneco.md a fost creată cu scopul de a permite femeilor să obțină o a doua părere, sugestie, interpretare a rezultatelor, diagnozelor și tratamentelor la oricare temă din domeniul ginecologic și obstetric. Noi oferim consiliere online, gratuită.

Suntem două prietene din Republica Moldova, care au decis să-și unească forțele și competențele din domeniu de (1) ginecologie & obstetrică și (2) management de produs – și să creeze o platformă, unde aceste teme sunt abordate în limba simplă, înțeleasă – adusă targetului de femei care preferă comunicarea online și cer un customer experience înalt. 

Tu ne soliciți consilierea. Noi ți-o oferim. Online. Gratuit. Clar. Și profesionist.

Iraida Snigur, co-fondatoarea proiectului gyneco.md, este medic obstetrician-ginecolog, care răspunde solicitărilor de consiliere sau la oricare întrebare de specialitate. Tot ea administrează cooperarea cu alți medici care contribuie la prestarea unui serviciu calitativ și profesionist al gyneco.md.

Natalia Lupușor, co-fondatoarea proiectului gyneco.md, este persoana care aduce experiența de management de produs și proiect, cu specializare în domeniul digital și tehnologii digitale, și exercită funcția de management și promovare a platformei gyneco.md.