Dr. Obstetrician-Ginecolog
Iraida Snigur
Mgr. Natalia Bejan, Director Executiv

Vrem să-ți vorbim despre ginecologie, altfel.

Platforma gyneco.md a fost creată cu scopul de a facilita accesul femeilor și bărbaților din Republica Moldova la informație de calitate și interesantă privind educația lor sexuală și reproductivă.

Suntem două prietene din Republica Moldova, care au decis să-și unească forțele și competențele din domeniu de (1) ginecologie & obstetrică și (2) management de produs – și să creeze o platformă, unde aceste teme sunt abordate în limba simplă, înțeleasă – adusă targetului de femei care preferă comunicarea online și cer un customer experience înalt. 

Puteți să ne susțineți activitatea prin intermediul platformei Patreon, aici. Un ul dintre beneficiile patronilor noștri este posibilitatea de a apela oricând la consilieri online, gratuite, oferite de medicul obstetrician-ginecolog.

Iraida Snigur, co-fondatoarea proiectului gyneco.md, este medic obstetrician-ginecolog, care răspunde solicitărilor de consiliere sau la oricare întrebare de specialitate. Tot ea administrează cooperarea cu alți medici care contribuie la prestarea unui serviciu calitativ și profesionist al gyneco.md.

Natalia Bejan, co-fondatoarea proiectului gyneco.md, este persoana care aduce experiența de management de produs și proiect, cu specializare în domeniul digital și tehnologii digitale, și exercită funcția de management și promovare a platformei gyneco.md.