Cine suntem și de ce Gyneco.md?

Suntem două prietene din Republica Moldova. Vecine, am făcut împreună grădinița. Am crescut împreună de-a lungul anilor de liceu, unde am devenit cele mai bune prietene. Am împărtășit o dragoste nebună pentru poeziile lui Blaga. 

După liceu, am luat două căi diferite: una – medic obstetrician-ginecolog în Republica Moldova și alta – manager de proiecte strategice în domeniul financiar și asigurări, administrînd și livrînd proiecte în 15 țări din Europa și Asia.

Ne-am perfecționat cu dedicație în domeniile noastre, iar acum am decis să ne unim forțele și să creăm un serviciu util și altfel pentru femeile din Republica Moldova și România.

Idea GYNECO.MD a apărut de la obsesia uneia dintre noi cu subiectul obstetrical-ginecologic și obsesia alteia de a crea și administra independent un serviciu de calitate, dar și drag inimii. Noi credem că atunci cînd oamenii lucrează cu pasiune și dedicație – universul face magie.

Idea unui astfel de proiect a apărut cîțiva ani în urmă, dar circumstanțele ne-au făcut să începem să lucrăm asupra lui acum, în 2020. Acum suntem mai pregătite, cu o claritate mult mai mare despre ce vrem să facem. Dar și decise să ne investim în livrarea unui serviciu de calitate. 

Ne aliniem și luăm exemplul serviciilor online ginecologice de peste hotare. Și știm că femeile din Moldova și România merită și ele un serviciu pe măsură. 

Deci, bine ai venit pe GYNECO.MD! Noi vrem să îți vorbim despre ginecologie, altfel, să îți oferim consiliere ginecologică, online și gratuit. 

De ce gratuit (acum)? Pentru că credem în faptul că prima investiție de încredere trebuie să vină din partea noastră. Să demonstrăm femeilor care ne vor da o șansă de cooperare – că prestăm un serviciu de calitate. Vrem să ne construim credibilitatea. 

De ce online? Pentru că nu vrem să ne limităm geografic și pentru că nu ne propunem să substituim medicul tău ginecolog, și nici nu oferim scheme de tratament online, dar vrem să știi că poți obține la noi un răspuns rapid sau o a doua părere și explicație clară. 

Ne propunem ca pacientele noastre să aibă încredere să ne adreseze o întrebare, să solicite o consiliere sau chiar să discute cu noi istoricul, diagnoza sau tratamentul urmat la recomandarea medicului său ginecolog.

Noi vom aduce informația ginecologică de specialitate – în limba ta.

Noi vom reduce panica și vom crește transparența diagnozelor puse. Vrem să înțelegi de ce. 

Noi vom crea o platformă unde întrebările se răspund și consultațiile se oferă transparent și în siguranță. Îți păstrăm intimitatea. 

Noi vom aborda teme tabu, pe care pacientele deseori se decid să le abordeze cu medicul său după mai multe consultații consultații (de ex. durerea în timpul sexului, eliminările exagerate, forma vulvei, orgasmul, etc.).

www.gyneco.md

Distribuie postarea